Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Annica - 14 mars 2011 22:55


Äntligen så verkar våren att vara på gång och det töar sakta men säkert mer o mer för varje dag som går   .


Vi har dock fortfarande nästan en halv meter snö på vissa ställen så någon agility träning har jag inte kunnat sätta igång än och något spår har det heller inte blivit. Men förhoppningsvis så dröjer det inte så jätte länge innan man kan sätta igång igen   .


Träningen som Gin fått förutom konditionsträning denna o förra veckan är lydnaden till IPO:t som vi jobbar vidare på . Två gånger i veckan har vi träffats i vårat träningsgäng och jobbat bl.a på störningar och nästan varje dag kör jag ett pass själv med henne.


Förra veckan träffade jag instruktörerna på Nynäshamns Bk igen och hade sista tillfället på min Pepp-kurs för dem. Vi fick många givande diskussioner och många nya bra förslag kläcktes  som kan göra kurserna ännu bättre både för kursdeltagare och instruktörer   .


I helgen som varit var jag i Lindesberg och hade kurs för ett för mig nytt gäng med härliga och inspirerande kursdeltagare, kul !


Nu i helgen så åker jag till Rättvik och tävlar agility med båda hundarna.

Gin kommer att få köra tre lopp på lördagen och Ess har jag tänkt köra ett lopp per dag . Han har kännts jätte stark och fräsch de sista veckorna så jag vill mjukstarta honom lite med endast ett lopp per dag för att se så att han även fixar att jobba i tävlingssituationen där han är lite mer taggad än på träning.  Det ska bli jätte kul att tävla igen   .



Min fina lilla tjej :

 


Vårpromenad :


  

      


Hälsn Annica   

Presentation


Här får ni läsa lite om vad Ian, Ess och Gin har för sig.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Kategorier

Annica

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Presentation


Ovido - Quiz & Flashcards