Direktlänk till inlägg 11 juli 2011

Skutskär

Av Annica - 11 juli 2011 15:55


När jag nu kommit hem från fyra tävlingsdagar i Skutskär så kan jag bara konstatera att fyra dagar var en för mycket för oss.

Sista tävlingsdagen var både jag och Gin mentalt riktigt trötta och gjorde inte  några topp-prestationer direkt, två disk utav två möjliga blev det .


Jag har anmält oss till en två dagars tävling i Fagersta idag och i morgon men jag valde att åka hem istället. Både jag och Gin behöver lite vila och framför allt träna lite innan vi åker till Borås nästa helg och tävlar. 


De första tre dagarna däremot i Skutskär gjorde vi bra lopp och fick till både SM-pinnar, uppflyttning och Cert  .


Första dagen var det två lagklasser och eftersom vi tyvär inte hade Anna och Gandalf med på denna tävling så betydde det att vi måste få våra tre andra hundar i mål om vi överhuvudtaget skulle få ett resultat. 

I hoppklassen diskade sig tyvär Otto men Gin och Nike gjorde två fina felfria lopp.

I agilityklassen var Otto och Nike felfria och Gin fick fem fel på en rivning. Detta resultat räckte ändå till Vinst i klassen och därmed fick vi våran sista SM-pinne i agilityklass, nu behöver vi "bara" en pinne till i hoppklass innan vi är klara med laget till SM 2012.


Andra dagen diskade jag och Gin oss i hoppklassen men var felfria i agilityklass 2.

Vi vann klassen och fick våran sista uppflyttnings-pinne och blev därmed uppflyttade till Agilityklass 3  .


Här är loppet :


Tredje dagen diskade vi oss i agilityklass men fick ett felfritt lopp i hoppklass 3.

Detta räckte till en 4:e plats utav 125 startande hundar och vi fick SM-pinne samt Certet    .


Här är loppet:


Nu ska vi ta det lite lugnt här hemma några dagar och i agilityträningen kommer jag mest att fokusera på Gins kontaktfälts-beteende.

Jag har släppt henne lite på kontaktfälten i de sista tävlings-loppen och låtit henne slarva lite så hennes beteende där har varit riktigt dåligt i mina ögon faktiskt   .

Jag kommer nu även att ta några tävlingar då jag diskar henne så att hon får göra om kontaktfälten så bra som jag vet att hon kan   .


På lördag åker jag till Lindesberg och har kurs innan vi beger oss till Borås och tävlar både i lag och individuellt.


Ha det gott alla

Hälsn Annica


 
 
Ingen bild

Per & Glory

16 juli 2011 00:10

Ser helt makalöst ut på filmerna, vilken fart och ändå med superkoll!. Grattis till alla framgångar - hoppas du tar upp brukset igen när du känner fört! / Mvh Per

Annica

9 augusti 2011 23:57

Tusen tack Per och supergrattis till dina framgångar oxå :)
Synd att vi missade varandra på lägret men hoppas att det blir fler tillfällen, det vore kul att få träffa din lilla tjej :)
Hälsn Annica

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annica - 18 oktober 2012 23:22

Nu har jag fått en ny hemsida och oxå en ny blogg. Båda finns på min gamla hemsidesadress www.allerhundar.com Jag kommer inte att använda den här bloggen något mera men besök gärna min nya där jag även ska försöka skriva lite oftare :)) Hälsn ...

Av Annica - 31 juli 2012 22:07


I helgen så var jag i Gagnef och tävlade med Gin. Första dagen var hon ganska het och i agilityklassen så diskade jag henne då hon formligen flög av A-hindret och jag ville då att hon skulle ta om kontaktfältet   . I hoppklassen...

Av Annica - 26 juli 2012 19:11

......... Och lite annat :) De tre sista dagarna på Slottshoppet slutade inte lika bra resultatmässigt som de första dagarna. Fem diskningar och ett felfritt lopp med SM- pinne blev det. Trots de diskade loppen så var jag ändå nästan mer nöjd med ...

Av Annica - 10 juli 2012 23:19

  I år arrangeras tävlingen "Slottshoppet" för första gången på vackra Wiks slott strax utanför Uppsala och det är deltagare från både Norge, Finland , Danmark och Sverige.   Tävlingen håller på från lördag till lördag med vilodag på onsdagen (...

Av Annica - 13 juni 2012 22:37

  Nu äntligen börjar det dra ihop sig för årets höjdpunkt, SM i Borlänge   .   1995 var mitt första SM som jag deltog på och sedan dess så har jag deltagit på alla och om jag inte räknat fel så blir årets SM mitt 18:e och Gin är min 6:e hund so...

Presentation


Här får ni läsa lite om vad Ian, Ess och Gin har för sig.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Kategorier

Annica

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Presentation


Ovido - Quiz & Flashcards